پیام خود را بنویسید

جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای منابع ‌انسانی

حسین صمدی میارکلائی، حمزه صمدی میارکلائی،
دوره ۸، شماره ۳ - ( ۸-۱۳۹۹ )
چکیده

زمینه و هدف: امروزه سازمان ­های بخش بهداشت ­و درمان به‌عنوان یکی از رکن‌های بسیار مهم در بحث سلامت جامعه شناخته می­شوند. از طرفی توسعه روانی منابع انسانی ماهر، دانش‌محور، شایسته، پرانگیزه و توانمند به ­عنوان مهم­ترین مزیت رقابتی این سازمان ­ها محسوب می­گردد. باتوجه به اهمیت موضوع منابع­ انسانی، پژوهش حاضر درصدد بررسی ادراک روان­شناختی کارکنان از عدالت­ سازمانی و اثرات آن بر گشت­ زنی ­اینترنتی در شبکه بهداشت ­و درمان شهرستان بابلسر است.
روش کار: مطالعه حاضر از نظر هدف کاربردی و از لحاظ روش، پژوهشی تحلیلی و همبستگی است. باتوجه شیوه نمونه‌گیری تصادفی ساده و بر اساس فرمول نمونه‌گیری کوکران، تعداد ۱۶۵ از کارکنان شبکه بهداشت ­و درمان شهرستان بابلسر در سال ۱۳۹۷ مورد مطالعه قرار گرفتند. برای جمعآوری اطلاعات از دو پرسشنامه استاندارد عدالت­ سازمانی و گشت­ زنی ­اینترنتی استفاده شد. هم­چنین در تجزیه‌وتحلیل داده‌ها از همبستگی پیرسون و مدل­ معادلات­ ساختاری با کمک نرم ­افزارهای SPSS و LISREL انجام شد.
یافته­ ها: یافته‌­های پژوهش نشان داد که بین عدالت­ سازمانی و گشت ­زنی ­اینترنتی رابطه منفی معنی­ داری وجود دارد(۰/۰۰۱< Pو ۰/۲۹۹- =r). هم­چنین نتایج آزمون معادلات ساختاری نشان داد که متغیر عدالت­ سازمانی، ۴۷ درصد از واریانس متغیرگشت­ زنی­ اینترنتی را تبیین می‌نماید.مقادیر شاخص ­های نکوئی برازش مدل تحقیق هم حاکی برازش مطلوب مدل بودند (۰/۰۵۴=RMSEA، ۰/۹۸=NFI، ۰/۹۸=GFI و ۱/۴۴= χ۲/df).
نتیجه گیری: براساس یافته ­های پژوهش می­توان دریافت که گشت ­زنی ­اینترنتی به­ شدت از عدالت ­سازمانی و مؤلفه‌های آن متأثر و کارکنان نسبت به این موضوع در خود آسیب‌پذیرند. بنابراین به مدیران پیشنهاد می­شود تا رویه ­های سازمانی و روش ­های برقراری عدالت را در سازمان توسعه دهند، تا درنهایت بتوانند از ظرفیت ­های منابع انسانی خود بهترین استفاده را داشته باشند.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله ارگونومی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Iranian Journal of Ergonomics

Designed & Developed by : Yektaweb